BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 8, 2010

BaBY cRYIng ConTest

salam u all..contest lg..heheheh..mama tgh rajin nie..nie anjuran aulad jannah..syarat2 seperti di blog kak pah kiter
Due date 28 February 2010....betul kata kak pah...mama setuju sgt..semua bby ni anugerah Allah yg tiada nilainya...naper la ada manusia yg berhati busuk yg sggup buang bby...mama tak boleh dgr or tgk..sure mama nangis..sebak..dunia2 ape la nak jd..apa pun kita enjoy ngn pic mama nak pertaruhkan nie..



semua syarat mama dah follow..so nie lah pic yg mama rasa sesuai coz skrg yaya dah 2y4m so pic nie masa yaya 6 month..
Baby~ Nur Alyaa Qistina Bt Mohd Firdaus 
pic snap~ yaya 6 month
why yaya crying~ coz mama  pakaikan tudung di kepala dia..notti tul mama nie..cian yaya rimas so apa lg huhuhuhuhuhu nangis2..tp sweet jer nangis ..nangis manja gitew..  i like this pic ..muahh cyg anak mama

if baby kiter dah over 2year kena attach kan latest pic ..so tarakkkkkk ni lah pic yaya nangis masa umur 2y..cedihnya anak mama nie nangiss..bersungguh2 tuu..kenapa ya...coz berebut ngn mama nak camera heheheh pastu lagi kuat nangis coz marah mama snap pic dia tgh nangis...mama2.. 
nangis pun suwitt je anak mama nie~ sweet ker~...
Baby~ Nur Alyaa Qistina Bt Mohd Firdaus
Age~ 2y4m
Pic Snap~ 2y



2 comments:

kakpah said...

worait eila... kakpah dah datang ni.

eila rahim said...

terjah..jgn tak terjah kak pah..hihihi tq